Vi söker nu en ny läkare!

 

Roslags Näsby husläkarmottagning är en relativt nystartad, familjär mottagning som växer, och nu utökar vi med ännu en specialistläkare.

Mottagningen öppnade 2015 och idag är vi tre specialistläkare, 1 AT-läkare, fyra sjuksköterskor, tre samtalsterapeuter och två administratörer. Vår önskan är att mottagningen och den vård vi bedriver skall genomsyras av värme, omtanke och hjälpsamhet, såväl gentemot patienter som mellan kollegor.

Om du tycker att det vore roligt att arbeta i en lite mindre verksamhet med korta beslutsvägar, möjlighet att vidareutveckla arbetssätt och rutiner och i en välfungerande och engagerad läkargrupp så bör du söka till oss.

Vi söker dig som är flexibel, prestigelös, värnar om dina patienter och kollegor och gärna vill ha möjlighet att ge det lilla extra i samspelet med patienter och personal. Då vi är en liten arbetsgrupp är det bra om du är intresserad av att vidareutveckla verksamheten på olika sätt, inte är främmande för att hugga i där det behövs och tilltalas av möjligheten att vara med och vidareutveckla Täbys bästa vårdcentral.

För vidare information vänligen kontakta:

Verksamhetschef Jannika Ekström (jannika.ekstrom@rnhlm.se)

eller

VD Ulrika Tourbier 08-473 64 04